خانه داری| چرا روش پخت تخم‌مرغ مهم است؟ نارضایتی خانواده‌ها، عامل کناره‌گیری بانوان از حضور در لیگ دسته‌اول هندبال بانوان حمایت کمیته امداد زنجان از ۱۷ هزار زن سرپرست خانوار در این استان مادر ۳۱ ساله یزدی صاحب ۹ فرزند شد ابهام در حضور بانوی تیرانداز ایرانی در بوندس لیگا| لیگ آلمان از مهرماه شروع می‌شود انصراف بانوی تنیسور ایرانی از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی در یک دوره مسابقات بین‌المللی کمبود ویتامین D در زنان شایع‌تر است درباره اخلاق و نوع نگاه دختر و عروس رهبر شهید انقلاب| بانوان معلمی که علم، مهر و ایمان را به یادگار گذاشتند ضرورت توجه به انجام مشاوره ژنتیک قبل از بارداری| تالاسمی را جدی بگیرید آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان از هفته آینده حضور موفق بانوان شمشیرباز خراسان رضوی در مسابقات کشوری| تیام عباس‌نژاد به اردوی تیم ملی دعوت شده است بازدید سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان از  زیرساخت‌های پینگ پنگ مشهد اماواگرهای خانواده ها درباره طرح جدید دولت برای تازه‌متولدان | امیدی برای مادر
سرخط خبرها
اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد

اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد

  • کد خبر: ۳۹۱۸۸۷
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از فعالیت سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سال خبر داد و گفت: این سامانه، امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربالگری توسط خانواده‌ها را فراهم آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه عباسی از فعالیت سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سـال خبر داد و گفت: این سامانه، امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربـالگری توسـط خـانواده‌ها را فراهم آورده است.

وی در بیان اقدامات سازمان بهزیستی در ارایه خدمات به افراد با اختلال طیف اوتیسم گفت: سازمان بهزیستی از سال ۱۳۷۹ به عنوان سازمان پیشرو در خدمات به افراد با اختلال طیف اوتیسم، خدمات مرکز محور آموزشی و توانبخشی را با همکاری ۱۲۲ مراکز روزانه غیردولتی توانبخشی و آموزشی اوتیسم و ۳۲ مرکز چندمعلولیتی با کاربری اوتیسم تحت نظارت سازمان، ارائه می‌کند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور افزود: خدمات تخصصی طیف اوتیسم بالای ۱۴ سال برای بهره مندی از خدمات توانبخشی برای نخستین بار در کشور فراهم شده و امکان صدور الکترونیکی مجوز‌های تاسیس مراکز مذکور فراهم شده است که با در بر داشتن مداخلات چند بعدی، امکان توجه اختصاصی به نیاز‌های آموزشی، مراقبتی، توانبخشی، فراغتی هنری، ورزشی و ... در قالب خدمات یکپارچه برای افراد با اختلال طیف اوتیسم سطوح ۲ و ۳ را فراهم می‌آورند. همچنین مراکز اقامت موقت، مراقبت در منزل، پرداخت مستمری و حق پرستاری، از دیگر خدمات سازمان به این گروه هدف است.

عباسی گفت: سازمان بهزیستی از سال ۱۳۹۸ اقدام به راه اندازی سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سـال کرده است که در حال حاضر این سامـانه امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربـالگری توسـط خـانواده‌ها را فراهم آورده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.