هشدار سازمان غذا و دارو: این ۱۳ ماسک و کرم پوست صورت غیرمجاز است برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی هاکی سالنی بانوان در خراسان جنوبی سهم ۵۳ درصدی دختران در آزمون کشوری سمپاد| نتایج نهایی، اوایل مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام می‌شود حضور ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کاراته آسیا حذف تنها شمشیرباز دختر ایران در اولین روز مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا تغییرات گسترده در ترکیب تیم ملی فوتسال بانوان پس از جام جهانی ۲۰۲۶ ویدئو | عزاداری مادران مشهدی در مراسم شیرخوارگان حسینی بازدید معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی فوتسال بانوان خانه داری| بهترین زمان ریختن ادویه در غذا چه زمانی است؟ تسکین درد‌های قاعدگی با مصرف چای دارچین| احتمال کمک به کاهش وزن وجود دارد معرفی چند راهکار ساده برای کاهش اضطراب امتحان در دانش آموزان| والدین چه نقشی دارند؟ مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد + فیلم کسب مدال برنز کاتای تیم بانوان ایران در دومین روز رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا خانه‌داری| فرمول جادویی برای تمیز کردن خانه در ۱۵ دقیقه؛ از مهمان سرزده استقبال کنید دختر؛ نعمتی که جاهلان قدرش را نمی‌دانند | قرآن چطور باورهای تحقیرآمیز را به چالش کشید؟ روایت زنی که در کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی به آرزوی ۱۷ ساله مادری رسید شیوع بیماری تیروئید در زنان | راههای پیشگیری چیست ؟ دختران پاروزن ایران از فردا (۲۹ خردادماه) رویای ناگویا را در شورابیل اردبیل کلید می‌زنند مَن ذا الذی خضّبک بدمائک؟ اصفهان؛ میزبان اردوی تیم ملی ساواته زنان
سرخط خبرها
اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد

اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد

  • کد خبر: ۳۹۱۸۸۷
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از فعالیت سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سال خبر داد و گفت: این سامانه، امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربالگری توسط خانواده‌ها را فراهم آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه عباسی از فعالیت سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سـال خبر داد و گفت: این سامانه، امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربـالگری توسـط خـانواده‌ها را فراهم آورده است.

وی در بیان اقدامات سازمان بهزیستی در ارایه خدمات به افراد با اختلال طیف اوتیسم گفت: سازمان بهزیستی از سال ۱۳۷۹ به عنوان سازمان پیشرو در خدمات به افراد با اختلال طیف اوتیسم، خدمات مرکز محور آموزشی و توانبخشی را با همکاری ۱۲۲ مراکز روزانه غیردولتی توانبخشی و آموزشی اوتیسم و ۳۲ مرکز چندمعلولیتی با کاربری اوتیسم تحت نظارت سازمان، ارائه می‌کند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور افزود: خدمات تخصصی طیف اوتیسم بالای ۱۴ سال برای بهره مندی از خدمات توانبخشی برای نخستین بار در کشور فراهم شده و امکان صدور الکترونیکی مجوز‌های تاسیس مراکز مذکور فراهم شده است که با در بر داشتن مداخلات چند بعدی، امکان توجه اختصاصی به نیاز‌های آموزشی، مراقبتی، توانبخشی، فراغتی هنری، ورزشی و ... در قالب خدمات یکپارچه برای افراد با اختلال طیف اوتیسم سطوح ۲ و ۳ را فراهم می‌آورند. همچنین مراکز اقامت موقت، مراقبت در منزل، پرداخت مستمری و حق پرستاری، از دیگر خدمات سازمان به این گروه هدف است.

عباسی گفت: سازمان بهزیستی از سال ۱۳۹۸ اقدام به راه اندازی سامانه غربالگری اختلال طیف اوتیسم ویژه کودکان ۲ تا ۵ سـال کرده است که در حال حاضر این سامـانه امکان اجرای الکترونیک و آنلاین آزمون غربـالگری توسـط خـانواده‌ها را فراهم آورده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.